5,0
5/5

Bekijk onze reviews

5/5

5,0/5,0

Een duurzame investering

Bekijk onze reviews

5/5

5,0/5,0

Graag persoonlijk advies ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van zakelijk verduurzamen

Ontdek de voordelen van zakelijk verduurzamen met zonnepanelen. Duurzaamheid is niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw bedrijfsresultaten. Met onze oplossingen kunt u kosten besparen, uw ecologische voetafdruk verminderen en zelfs nieuwe zakelijke kansen creëren. Laat ons u begeleiden op de weg naar een groenere toekomst.

Subsidie
mogelijkheden

EIA (Energie-investeringsaftrek) voor kleinverbruikers: EIA is een regeling van de Nederlandse overheid die bedrijven en zelfstandige ondernemers fiscaal voordeel biedt bij het investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. Het is bedoeld om investeringen in energiebesparing te stimuleren door middel van een extra fiscale aftrekpost.

  • Fiscaal voordeel van 45% van de investeringskosten, met een maximum van € 127 per kilowattuur (kWh) voor zonnepanelen in 2023.
  • Stimuleert investeringen in energiezuinige technieken en duurzame energie.

KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) voor kleinverbruikers: KIA is een fiscale regeling die beschikbaar is voor ondernemers die investeren in bedrijfsmiddelen. Het biedt een extra aftrekpost voor investeringen in bepaalde bedrijfsmiddelen, waaronder ook duurzame energievoorzieningen.

  • Extra aftrekpost tot maximaal € 16.051 voor investeringen tussen € 2.400 en € 328.721.
  • Beschikbaar voor investeringen in diverse bedrijfsmiddelen, inclusief duurzame energievoorzieningen.

ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie) voor kleinverbruikers: De ISDE is een subsidie van de Nederlandse overheid voor de aanschaf van duurzame energie-installaties, zoals zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. Het is bedoeld om de overgang naar meer duurzame verwarmingsbronnen te stimuleren.

  • Biedt subsidies voor duurzame energie-installaties, zoals warmtepompen, zonneboilers, biomassaketels en pelletkachels.
  • Stimuleert de overgang naar duurzame verwarmingsbronnen.

De JOLA-regeling is bedoeld als een investeringssubsidie die specifiek gericht is op het stimuleren van duurzame investeringen in de agrarische sector, met een focus op jonge agrarische ondernemers. Het is onderdeel van de regeling voor Jonge Landbouwers, die jaarlijks beschikbaar is voor ondernemers onder de 41 jaar. Via deze regeling worden investeringen in duurzaamheid gestimuleerd, waarbij de subsidie 30% van de investeringskosten bedraagt, met een minimum van €10.000 en een maximum van €20.000. Hoewel de uitvoering van de regeling via de provincies verloopt, moet de aanvraag worden ingediend via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

SDE (Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie) voor grootverbruikers: SDE is een regeling van de Nederlandse overheid die bedrijven stimuleert om duurzame energie te produceren. Het biedt financiële ondersteuning in de vorm van een subsidie voor het produceren van hernieuwbare energie, zoals zonne-energie, windenergie en biomassa.

Zonnepanelen op uw bedrijfsdak

Transformeer uw bedrijfsdak in een bron van schone energie met onze hoogwaardige zonnepanelen. Onze op maat gemaakte installaties maximaliseren uw energieproductie en minimaliseren uw energiekosten. Ontdek vandaag nog hoe zonnepanelen uw bedrijf kunnen veranderen.

Opslaan (zakelijke) zonne-energie

Wist u dat u de energie die uw zonnepanelen opwekken kunt opslaan voor later gebruik? Ontdek onze geavanceerde opslagoplossingen voor zakelijke zonne-energie. Met de mogelijkheid om energie op te slaan en te gebruiken wanneer u dat nodig heeft, bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en kunt u nog meer besparen. Investeer in uw bedrijf en in een duurzamere toekomst.

Laadpalen voor bedrijven

Elektrische voertuigen zijn de toekomst van mobiliteit, en uw bedrijf kan voorop lopen met onze zakelijke laadpalen. Bied uw werknemers en klanten de mogelijkheid om hun EV’s op te laden, en profiteer tegelijkertijd van extra inkomsten en een groen imago.

Bekijk onze zakelijke projecten

T

420 zonnepanelen,
180,6 kWP
5/5

Jiannis Trailer

204 zonnepanelen,
86640 WP
5/5

Vries en Verburg

462 zonnepanelen,
147,8 kWP
5/5

Benieuwd wat zonnepanelen jou opleveren?

Er zijn verschillende mogelijkheden. In een adviesgesprek ontdek je wat voor jou de juiste keuze is.