5,0
5/5

Bekijk onze reviews

5/5

5,0/5,0

Service &
onderhoud

Een advies gesprek?

Weten welke oplossing het beste bij jou past? Ga in gesprek met een van onze experts.

De zekerheid van goed werkende producten

Bij Vos Solar streven we naar de ultieme gemoedsrust voor onze klanten. Onze service en onderhoudsdiensten bieden de geruststelling van goed werkende zonne-energieproducten. Met regelmatige controles en preventief onderhoud zorgen we ervoor dat jouw zonnepanelen, omvormers en accu’s optimaal blijven presteren. Of het nu gaat om het oplossen van problemen, het verlengen van de levensduur van je systeem of het maximaliseren van je besparingen, we staan altijd paraat om jou van dienst te zijn.

Wat houdt het service & onderhoud abonnement in?

De benodigde hoeveelheid zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals jouw energieverbruik, dakoriëntatie en beschikbare ruimte. Bij Vos Solar voeren we een grondige analyse uit om jouw specifieke behoeften te begrijpen. Onze experts zullen je adviseren over het optimale aantal zonnepanelen om aan jouw energiebehoeften te voldoen. We streven ernaar om een systeem te ontwerpen dat zowel efficiënt als kosteneffectief is, zodat je maximaal kunt profiteren van groene energie en besparingen.

Inbegrepen

Extra opties

Vrijblijvend en gratis een Offerte aanvragen?

Wil je een offerte aanvragen voor zonnepanelen? Dat doe je bij Vos Solar heel eenvoudig, en bovendien volledig online.

Veel gestelde vragen
over service & onderhoud

Ja, periodiek schoonmaken wordt aanbevolen om de efficiëntie te behouden. Stof, bladeren en ander vuil kunnen de opbrengst van de panelen verminderen.

De kosten van het onderhoud zijn over het algemeen minimaal. Het omvat meestal alleen de kosten van reiniging en periodieke inspecties, tenzij er zich problemen voordoen die reparatie vereisen.

De gemiddelde levensduur van een zonnepaneel ligt doorgaans tussen de 25 en 30 jaar. Na deze periode kan de energieproductie afnemen, maar veel panelen blijven nog steeds energie produceren.

Omvormers hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig, maar regelmatige inspecties om mogelijke storingen te voorkomen zijn aan te raden.

Ja, als zonnepanelen niet regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden, kan de opbrengst geleidelijk afnemen als gevolg van de ophoping van vuil, stof of schade die niet tijdig wordt opgemerkt.

Vrijblijvend en gratis een Offerte aanvragen?

Wil je een offerte aanvragen voor service en onderhoud van jouw zonnepanelen? Dat doe je bij Vos Solar heel eenvoudig, en bovendien volledig online.

Graag persoonlijk advies ontvangen?

Vul hieronder je gegevens voor het aanvragen voor service en onderhoud van uw zonnepanelen.

Bekijk onze reviews

5/5

5,0/5,0

Reviews van onze

klanten

 

Benieuwd wat zonnepanelen jou opleveren?

Er zijn verschillende mogelijkheden. In een adviesgesprek ontdek je wat voor jou de juiste keuze is.