5,0
5/5

Bekijk onze reviews

5/5

5,0/5,0

Laadstations

Een advies gesprek?

Weten welke oplossing het beste bij jou past? Ga in gesprek met een van onze experts.

De beste laadpaal voor thuis

Ontdek de ultieme laadoplossing voor jouw elektrische voertuig met onze hoogwaardige thuislaadpalen. Bij Vos Solar hebben we een breed scala aan laadstations om te voldoen aan jouw specifieke behoeften. Onze laadpalen zijn ontworpen voor gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid. Ze zijn niet alleen compatibel met verschillende voertuigen, maar ook energie-efficiënt en duurzaam, wat betekent dat je jouw elektrische auto snel, gemakkelijk en groen kunt opladen met de beste laadpaal voor thuis.

Binnen een dag geïnstalleerd

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk wilt genieten van het gemak van een thuislaadstation. Daarom zorgen we ervoor dat onze installaties snel en efficiënt worden uitgevoerd. Onze ervaren technici kunnen jouw laadpaal binnen één dag installeren, zonder gedoe. Of je nu thuis werkt, boodschappen doet of gewoon ontspant, je elektrische voertuig is snel klaar om de weg op te gaan. Kies voor snelheid en efficiëntie met Vos Solar en geniet van de voordelen van een thuislaadstation zonder vertraging.

Vrijblijvend en gratis een Offerte aanvragen?

Wil je een offerte aanvragen voor zonnepanelen? Dat doe je bij Vos Solar heel eenvoudig, en bovendien volledig online.

Bekijk onze reviews

5/5

5,0/5,0

Reviews van onze

klanten

 

Vrijblijvend en gratis een Offerte aanvragen?

Wil je een offerte aanvragen voor een laadstation? Dat doe je bij Vos Solar heel eenvoudig, en bovendien volledig online.

Graag persoonlijk advies ontvangen?

Vul hieronder je gegevens voor het aanvragen voor advies van een laadstation.

Veel gestelde vragen
over laadstations

Een laadpunt is nodig om een elektrisch voertuig efficiënt en veilig op te laden. Het biedt een snellere oplaadtijd en zorgt voor een stabiele stroomvoorziening, wat gunstig is voor de levensduur van de batterij van het voertuig.

Een EV-laadpunt wordt geïnstalleerd door een erkende installateur. Het proces omvat meestal het bepalen van de juiste locatie, het aanpassen van de elektrische infrastructuur indien nodig, en het installeren van de laadpaal volgens de geldende veiligheidsnormen.

Bij opladen in enkelfase wordt stroom geleverd via één stroomkabel, terwijl bij opladen in drie fasen de stroom gelijkmatiger verdeeld wordt over drie stroomkabels. Dit resulteert in een snellere laadsnelheid bij het gebruik van een driefasig laadpunt.

Ja, het is mogelijk om meer dan één elektrische auto tegelijkertijd op te laden, mits het laadpunt voldoende vermogen heeft en is uitgerust met meerdere laadkabels of aansluitingen.

Voor bedrijven en appartementencomplexen kunnen gedeelde laadpunten worden geïnstalleerd om aan de behoeften van meerdere gebruikers te voldoen. Het is belangrijk om de laadinfrastructuur goed te plannen en te beheren om een eerlijke toegang voor alle gebruikers te waarborgen.

Benieuwd wat zonnepanelen jou opleveren?

Er zijn verschillende mogelijkheden. In een adviesgesprek ontdek je wat voor jou de juiste keuze is.